The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu pozisyon gönül kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir olay simultane bina muhtevainden kolay ve emin kaçışın sağlamlanması yürekin strüktürlırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında Yangın Çıkış Kapısı insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Buraya derece anlatmaya çalıştığımız yangın merdivenlerinin henüz yöntem detaylarını binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut sair bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların palas tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page