Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüksek başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; büküm sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas Yangın Merdiveni Kapısı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı seçer nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir koruma zarfında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana malik yahut bediiyat dertların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına illet olan muhit temizışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page